Yvonne Vruggink
Als jarenlange leerkracht op verschillende basisscholen
heeft zij meer dan 12 jaar ervaring in het werken met kinderen.
Ze heeft de kennis en ervaring van de onderwijswereld en weet
tevens de juiste wijze om kinderen als ‘zichzelf’ op de foto te zetten.
Wat extra tijd nemen en echt contact te maken is hierbij essentieel,
want ieder kind is uniek.
Plezier staat voorop voor de meest ontspannen, natuurlijke foto’s.
Als perfectionist zal ze altijd gaan voor het beste resultaat.
Graag komt ze bij uw school langs om
de portretten van de kinderen te verzorgen.
Yvonne’s werk:

Yin Fotografie

Barry Jonas
”Van hobby tot werk”. Zo is het ooit begonnen met de fotografie. Fotoís van feestende mensen was een van het eerste wat beroepsmatig op de foto ging. Die vibe van mensen op een leuke manier op de foto krijgen is blijven hangen. Interactie, het moment vangen en dan allemaal blij zijn met het resultaat! Naast de fotografie ook nog een aantal jaren voor de klas gestaan bij VMBO & MBO klassen voor de fotografielessen.
Het contact met mensen om hen mooi op de foto te krijgen is dus iets wat diepgeworteld zit. Het maken van een leuke sfeer tijdens de fotosessie is iets wat voorop staat! Want een blij gezicht is van nature mooier dan een geforceerde glimlach 😉

Barry’s werk:

Geoman Fotografie

Lisanne van Bergen
Fotograferen is een passie die Lisanne  als kind al had. Vele jaren is zij bezig met het fotograferen van mens en dier en alles wat voorbij  komt. De juiste sfeer treffen, composities maken en een creatief beeld neerzetten zijn haar kwaliteiten. Na haar opleiding als grafisch vormgever  heeft zij zich doorontwikkeld en gespecialiseerd in verschillende disciplines. Zoals portret, model/mode, product, reportage, food en dansfotografie. Met 10 jaar ervaring als docent bij de volksuniversiteit geeft ze  nu ook particulier les in kleine groepjes.Om haar werk te kunnen delen, exposeert zij regelmatig op verschillende locaties in Nederland. Met aandacht en geduld weet ze de kinderen te fotograferen zoals ze zijn. Daarom komt zij graag bij u op school langs om de schoolfoto’s te verzorgen.

Lisanne’s werk

Lisanne van Bergen

Michel Beskers

Michel Beskers
Als vader van twee prachtige dochters en meer dan 20 jaar ervaring als vakfotograaf in verschillende sectoren, kent hij alle ins- en outs van de
fotografiewereld. Zowel creatief als technisch. Zijn voorkeur ligt bij portret en woningfotografie. Styling is iets dat hem intrigeert. Hij ziet waar het laatste detail nog nodig is om de beste foto te maken. Kwaliteit staat bij hem hoog in het vaandel.
Graag komt hij bij uw school langs om de portretten van de kinderen te verzorgen.
Michels werk:
Beeldgarage